Kokees schmink&feestwinkel
Home Webwinkel Verhuur Cursussen Kinderfeestjes Galerie Contact Blog Over
Kinderfeestjes
© Kokees 2018

U kunt bij ons een kinderfeestje komen vieren

keuze uit o.a. • schminken €4,00 p.p. • glitter tattoos €4,00 p.p. • schminken en 1 glitter tattoo €7,50 p.p. • maskers schminken €7,50 p.p. (de kinderen worden dan ook geschminkt) De feestjes kunnen alleen doorgaan bij minimaal 6, maximaal 12 kinderen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het kinderfeestje bij u op locatie wordt gehouden, neem daarvoor contact met ons op over de prijzen. Bij minder kinderen wordt de prijs voor 6 aangehouden. Andere combinaties met schminken en glitter tattoos is natuurlijk ook mogelijk.

NU GAAN DE KINDEREN ZELF AAN DE SLAG!

Workshop schminken of glitter tattoos Bij aankomst krijgen de kinderen iets lekkers en wat te drinken. Vervolgens gaan ze na een korte uitleg, aangepast op thema en niveau, zelf aan de slag. Tussendoor is er gelegenheid tot iets te drinken en een snoepje en bij het weggaan ontvangen de kinderen een certificaat. Een workshop duurt ongeveer 2-3 uur. Workshop schminken € 12,50 per kind, minimaal 6 kinderen Workshop glittertattoos €15,00 per kind, minimaal 6 kinderen Ook kunnen wij de workshops bij u op locatie verzorgen. Neem contact op met kokeesnl@kokees.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

OVERIG

Het is ook mogelijk om bv * te knutselen met klei (foam clay, silk clay) * fotolijstjes te versieren met foam/silk clay, veren, glitters etc * sleutelhangers te maken * schilderijtjes te verven Prijs €15,00 per kind, minimaal 6, maximaal 12 kinderen.
Geef uw feestje meer kleur! Schminken is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen. In een mum van tijd zijn de kinderen omgetoverd naar een prinses, tijger of een ander leuk ontwerp. Voor tieners en volwassenen zijn er ook legio leuke designs, denk aan bv een eye-design of een stoere tribal. Wij werken alleen met professionele en volledig goedgekeurde produkten. De schmink die wij gebruiken is op waterbasis en huidvriendelijk. Ons schminkteam bestaat uit verschillende dames/heren. Het is dus mogelijk dat u verschillende keren verschillende schminkers op bezoek krijgt. Wij komen bij u schminken voor o.a.:     bedrijfsfeesten     opening en    evenementen     kinderfeestjes     verjaardagsfeestjes    babyshowers    thema-party's e.d. Tevens is het mogelijk om glittertattoos te plaatsen of hair-feathers te zetten (tegen meerprijs). Op aanvraag is het ook mogelijk om bellypaints of bodypaints te doen. Prijs per schminker per uur :  op aanvraag * Al onze prijzen zijn inclusief materiaalgebruik. * Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 35%. * Avondtarief (na 20.00 uur): prijs afhankelijk van opdracht * Buiten Ede (Gld) worden reiskosten in rekening gebracht. * VAR-registratie aanwezig * voor meer informatie neem contact op met Gonny: gonny@kokees.nl  
Schminkfeestje
Schminker inhuren
Kinderfeestjes
De leukste winkel van Ede en omgeving!
Kinderfeestjes